Boost Your Digital Business heeft zijn missie volbracht

Veel enthousiasme ondernemers hebben meegedaan aan onze activiteiten

BYDBHet programma Boost Your Digital Business stimuleert ondernemers in de Rijn- en Veenstreek om aan de slag te gaan met digitalisering en door te groeien naar de toekomst. Dit is een tweejarig programma en is nu succesvol afgerond! Dankzij de inzet van gemeenten, ondernemersverenigingen en andere partners hebben we ondernemers in onze regio bewust gemaakt van de kansen en uitdagingen van digitalisering en gestimuleerd om aan de slag te gaan met digitalisering.

Kennissessies en digitaliseringsvouchers

Vanuit dit programma zijn 10 kennissessies georganiseerd. Hier kregen ondernemers concrete en praktische handvatten. Ze konden volop kennis en inspiratie opdoen over uiteenlopende digitaliseringsthema’s. Bijvoorbeeld over online vindbaarheid en zichtbaarheid, internet of things en cybercrime. Maar bijvoorbeeld ook over AI of online recruitment van personeel. Verder hebben wij circa 60 bedrijven ondersteund met digitaliseringsvouchers, waarmee zij een (financieel) steuntje in de rug kregen om stappen te  zetten op het gebied van digitalisering in hun bedrijf. Deze digitaliseringsvouchers zijn niet meer aan te vragen.

Er was veel animo voor de verschillende kennissessies en alle digitaliseringsvouchers waren ook snel op. Hiermee hebben wij veel ondernemers in onze regio een digitale boost gegeven.

De activiteiten waren een succes

Veel enthousiasme ondernemers hebben meegedaan aan de activiteiten. Samen zetten we mooie stappen naar verdere groei en digitale innovatie. Wij zijn alle samenwerkingspartners die hebben bijgedragen aan het succes van dit programma dankbaar.

Programma Boost Your Digital Business 

Dit programma is een initiatief van Gemeente Nieuwkoop, Gemeente Alphen aan den Rijn, Gemeente Kaag en Braassem, de ondernemingsverenigingen VOA Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn, VON Verenigde Ondernemers Nieuwkoop, OVKB - Ondernemersvereniging Kaag en Braassem, EDBA Alphen aan den Rijn en VNO-NCW West. En met steun van Provincie Zuid-Holland. Ook bedanken we Haute Equipe en Beeldr voor de ondersteuning.