Provincie Zuid-Holland nodigt inwoners van onze gemeente uit

Woensdag 4 september heet de provincie Zuid-Holland haar nieuwe commissaris van de Koning, Wouter Kolff, welkom.

Afbeelding nieuwe cdK Wouter Kolff websiteInwoners van de provincie Zuid-Holland zijn van harte uitgenodigd om bij de bijeenkomst aanwezig te zijn.

Waar, wanneer en hoe laat is de bijeenkomst?

De bijeenkomst is op het Provinciehuis Zuid-Holland in Den Haag op Zuid-Hollandplein 1. De bijeenkomst is op 4 september vanaf 18.30 uur tijdens een buitengewone Statenvergadering.

Aanmelden voor de bijeenkomst of online volgen 

Wilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? Meldt u dan vóór 28 augustus aan via deze pagina. U kunt de vergadering dan op meerdere locaties volgen via een groot scherm. Kunt u er niet persoonlijk bij zijn? Dan kunt u het digitaal volgen via pzh.notubiz.nl.

Wat doet een commissaris van de Koning?

Een commissaris van de Koning (cvdK) wordt benoemd door de Koning. De cvdK houdt toezicht op het beleidsproces van de provincie en helpt bij bestuurlijke problemen in gemeenten. De cvdK moedigt samenwerking tussen instellingen en organisaties aan in de provincie. Verder gaat de commissaris regelmatig op bezoek bij de gemeenten in de provincie. Een cvdK is te vergelijken met de rol van een burgemeester, maar dan in de provincie.

Meer informatie

Meer informatie over de bijeenkomst van 4 september vindt u op www.zuid-holland.nl.