Sluiting bedrijfspand Titaniumweg

Op donderdag 15 augustus heeft de gemeente Alphen aan den Rijn op het bedrijventerrein aan de Staalweg weer een bedrijfspand gesloten.

In het gebouw is een hennepkwekerij aangetroffen. De politie was bij de sluiting aanwezig. Het is de derde sluiting op dit bedrijventerrein in anderhalf jaar tijd. 

Veiligheid  

Het sluiten van een pand doet de gemeente voor de veiligheid in een woonwijk of bedrijventerrein. Hennepkwekerijen of drugslabs in een woonwijk of op een bedrijventerrein kunnen voor levensgevaarlijke situaties zorgen. 

Inwoners moeten veilig kunnen wonen en ondernemers veilig kunnen ondernemen in Alphen aan den Rijn. Daarom zet de gemeente samen met politie in op de aanpak van zulke criminele activiteiten. 

Melden  

Als je je zorgen maakt over verdachte activiteiten in de omgeving kan je een melding maken. Neem contact op met politie (0900-8844) of meld anoniem via www.meldmisdaadanoniem.nl (of telefonisch via 0800-7000). 

Voor ondernemers is er een regionaal platform veilig ondernemen die hen kan adviseren over veiligheid: Home - Platform Veilig Ondernemen