Gemeentelijke erepenning voor politiechef John Nieumeijer

Op 24 september 2024 heeft de Alphense politiechef John Nieumeijer de gemeentelijke erepenning ontvangen uit handen van burgemeester Liesbeth Spies.

Deze bijzondere onderscheiding werd hem overhandigd tijdens zijn afscheidsreceptie als teamchef van het Basisteam Alphen aan den Rijn. De erepenning is een onderscheiding die is bedoeld voor personen of organisaties die uitzonderlijke inspanningen hebben geleverd voor de bevolking van Alphen aan den Rijn.

Hart en ziel

John Nieumeijer heeft zich de afgelopen 13 jaar met hart en ziel ingezet voor zijn collega’s en de inwoners van Alphen aan den Rijn. Zijn afscheid als teamchef is het einde van een bijzondere periode, maar hij ziet vol vertrouwen uit naar de mooie kansen die zijn nieuwe rol met zich meebrengt.

Waardering

Burgemeester Lies Spies: “De gemeentelijke erepenning is een blijk van waardering aan John Nieumeijer. Ik ben hem erg dankbaar voor zijn inspanningen voor onze samenleving. Fijn dat hij zich gaat richten op teamontwikkeling en persoonlijke groei van medewerkers bij politie. Ook blijft hij zich inzetten voor gebiedsgebonden werken. Zijn ervaring in het vak is goud waard!”